Privacy Policy

IK NEEM DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GA ZORGVULDIG OM MET JOUW PERSOONLIJKE GEGEVENS.

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met mijn privacy- en cookiebeleid. Ik zal je gegevens nooit aan derden verkopen en/of verstrekken!

Reinders Consultancy, De Onafhankelijke Ondernemer
www.deonafhankelijkeondernemer.nl

Mei 2018

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS
Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Jouw persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht en/of verstrekt. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.


OVER MIJ
Reinders Consultancy, De Onafhankelijke Ondernemer heeft de website www.deonafhankelijkeondernemer.nl. Deze wordt beheerd door Joycet Reinders.


Mijn gegevens zijn:
Joycet Reinders
van Randwijcklaan 107-L
3814 AG Amersfoort
KvK 64225933


WELKE GEGEVENS VERZAMEL IK?
Wanneer je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een gratis e-book of andere weggever hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van mijn producten en/of diensten, word je gevraagd jouw gegevens in te vullen. Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • KvK-nummer
  • IP-adres
  • Btw-nummer
  • IBAN nummer en tennaamstelling
  • BIC code en tennaamstelling

MET WELK DOEL GEBRUIK IK JOUW PERSOONSGEGEVENS?

Jouw gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Jouw voornaam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook & LinkedIn advertenties. Ik doe dit alleen met de gegevens die ik verkregen heb via aanvragen het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis workshops/trainingen. Ik doe  dit niet met gegevens die via rechtstreekse e-mailberichten, contact- of offerteformulieren zijn binnengekomen.
  • Jouw voornaam, achternaam en e-mailadres die je invult bij een formulier voor het aanvragen van een gratis e-book of andere weggever gebruik ik om je dit e-book of deze andere weggever toe te kunnen sturen. Voor het aanmelden voor een gratis workshop/training, gebruik ik deze gegevens om je toegang te geven tot het gratis webinar of online programma. Bij een formulier voor een offerteaanvraag en bij een contactformulier, gebruik ik deze gegevens om een offerte te kunnen maken en/of te antwoorden op jouw contactaanvraag. Ik sla deze gegevens op in ActiveCampaign en ik stuur je éénmalig een e-mail om jou hiervoor toestemming te vragen. Ik voldoe daarmee aan de Wet AVG. Als je mij geen toestemming geeft, verwijder ik deze gegevens aan het einde van elke maand. Op de betreffende formulieren staat dit ook aangegeven.

JOUW GEGEVENS OP MIJN WEBSITE
Wanneer je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een gratis e-book of andere weggever hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van mij wilt ontvangen, kun je jezelf te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met mij op te nemen. Je e-mailadres wordt meteen uit mijn bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Jouw persoonsgegevens worden, via de servers van ActiveCampaign, opgeslagen in mijn e-mailsysteem. De servers van ActiveCampaign zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van ActiveCampaign vind je hier.

Daarnaast deel ik gegevens, die ik van jou verkregen hebben via het aanvragen van een gratis (of betaalde) workshop/training, met Facebook & LinkedIn om zo advertentiedoelgroepen te maken.

WEBSHOP DE ONAFHANKELIJKE ONDERNEMER

Ik gebruik de door jou aangeleverde gegevens om jouw bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Ik zal je gegevens nooit aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van jouw bestelling.

Bij een betaling in de webshop word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Idea- of Mr Crash- gegevens) worden niet doorgegeven aan de servers en worden dan ook niet opgeslagen door Reinders Consultancy, De Onafhankelijke Ondernemer. De enige gegevens die ik opsla zijn:

  • Voor – en Achternaam

Om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon

  • Bedrijfsnaam, Adres, Postcode en Woonplaats

Dit adres gebruik ik voor de correcte levering van jouw bestelling en om op de factuur de juiste gegevens te kunnen plaatsen

  • Telefoonnummer

Als ik je wil informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training wil doorgeven dan doe ik dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Het is nooit verplicht je telefoonnummer in te vullen.

  • E-mailadres

Bij elke bestelling ontvang je van mij, zodra ik jouw bestelling ontvangen heb, een bevestiging en factuur per e-mail. Als het een bestelling is die wordt verzonden zal PostNL (en/of MyParcel) uit mijn naam een e-mail sturen met de track & trace code.

  • IP-adres

Jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.

Als je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van elke maand verwijderd van de server.

BESTELLINGEN

Ik gebruik de door jou aangeleverde gegevens om jouw bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Ik zal je gegevens nooit aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van jouw bestelling.

Een bestelling gaat altijd via een bestelformulier op de website of via een e-mail die in mijn ticketsysteem terecht komt. De bestellingen worden gefactureerd vanuit mijn boekhoudprogramma Exact Online. Je ontvangt de factuur per mail. Indien je een SEPA incassoformulier hebt ingevuld en ondertekend, worden de bankgegevens opgeslagen in Exact Online. De enige gegevens die ik opsla zijn:

  • Voor – en Achternaam

Om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon

  • Bedrijfsnaam, Adres, Postcode en Woonplaats

Dit adres gebruik ik voor de correcte levering van jouw bestelling en om op de factuur de juiste gegevens te kunnen plaatsen

  • Telefoonnummer

Als ik je wil informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training wil doorgeven dan doe ik dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Het is nooit verplicht je telefoonnummer in te vullen.

  • E-mailadres

Bij elke bestelling ontvang je van mij, zodra ik jouw bestelling ontvangen heb, een bevestiging en factuur per e-mail. Als het een bestelling is die wordt verzonden zal PostNL (en/of MyParcel) uit mijn naam een e-mail sturen met de track & trace code.

  • IP-adres

Jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.

  • IBAN nummer en tennaamstelling
  • BIC code en tennaamstelling
  • Getekende SEPA incassoformulier

IBAN nummer, BIC code en tenaamstelling en SEPA formulier zijn nodig om de automatisch incasso te laten uitvoeren

Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van elke maand verwijderd van de server.


BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS
Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.


COOKIES
Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waarmee je mijn website bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Cookies worden gebruikt voor een zo goed mogelijke werking van mijn website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren.

FACEBOOK & LINKEDIN ADVERTENTIECOOKIES
Om advertenties beschikbaar te stellen, gebruik ik, met jouw toestemming, cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel) en LinkedIn (LinkedIn Matched Audience) en LinkedIn Insight Tag)  Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties aan jou worden weergegeven.

Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.
Meer informatie over de cookies van LinkedIn vind je hier

TRACKING COOKIES
Ik gebruik, met jouw toestemming, Sitetracking van ActiveCampaign. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s op mijn website jij bekijkt. Hierdoor kan ik mijn marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Meer informatie over sitetracking vind je hier.

UPVIRAL COOKIES
Ik gebruik, met jouw toestemming, cookies van Upviral. Upviral plaatst een cookie die bijhoudt hoeveel punten je hebt gescoord zodat je, zodra je aan de voorwaarden hebt voldaan, jouw extra cadeau kunt ontvangen. Hierdoor kan ik mijn marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Meer informatie over Upviral vind je hier.

GOOGLE ANALYTICS
Ook door het statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Ik wil graag weten hoe mijn bezoekers mijn website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks mijn website bezoeken, zodat ik het gebruik van mijn website kan optimaliseren. Ik wil natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter wil ik jou wel zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor heb ik goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Ik kan je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

UITSCHAKELEN EN VERWIJDEREN
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kan via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.  De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.


Via de website Your Online Choices
kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.

Heb je verder nog vragen over onze cookies? Neem dan gerust contact met mij op.

SOCIAL MEDIA
k wil het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van mijn website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (deel/share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms heb ik de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media Platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacyverklaringen:

LINKS
Op mijn website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken, ga je naar een website buiten mijn website om.  Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

BEWAARTERMIJN
Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ik ze heb ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor mijn e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de betreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in ons boekhoud- en CRMsysteem bewaar ik tenminste 7 jaar, onder andere om aan mijn wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door mij verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

RECHTEN
Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je mij een schriftelijk inzageverzoek sturen.

Als jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je mij een schriftelijk verzoek doen.

Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via joycet@deonafhankelijkeondernemer.nl

WIJZIGINGEN
Ik behoud te allen tijde het recht mijn privacybeleid te wijzigen.

De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van de inwerkingtreding.