Gratis workshop

Wil jij jouw expertstatus 100% helder hebben en moeiteloos zichtbaar worden omdat je los bent van wat anderen van je vinden? Wil jij meer weten over hoe de afhankelijkheidsparadox werkt?

Jij bent al succesvol anders was je geen ondernemer geworden. Wil je nog succesvoller worden? Wil jij net als ik een succesvol bedrijf waarin jij jouw unieke talent op jouw eigen unieke manier kunt aanbieden aan je klanten? Wil je niet meer gehinderd worden door die eeuwige onzekerheid of dat wat je doet wel het juiste is? Wil jij dagelijks in actie komen om je content op orde te krijgen en een-op-eencontact te leggen met je leads zodat het betalende klanten worden?

Meld je dan nu METEEN aan voor de workshop ‘Pak de lead!’

Tijdens de workshop waarin ik maximaal 8 personen toelaat, ontmoet jij andere ondernemers die ‘net als jij’ worstelen met het creëren van een continue stroom klanten.

In de workshop laat ik jou ontdekken welk ineffectief gedrag jij gaat vertonen in het een-op-eencontact met anderen en welke projecties daarbij een rol spelen. Loskomen van wat anderen van je vinden, gaat over het ontmaskeren en terugnemen van deze projecties. Je gaat dan vanzelf ondernemen vanuit die unieke plek waar alle twijfel en onzekerheid over je expertstatus en je ondernemerschap wegvallen. Die plek die je moeiteloos terugvindt als de dingen niet gaan zoals jij wilt. Die plek waar je moeiteloos zichtbaar wordt.

Joycet Reinders

Inspirerend schrijver en spreker over de afhankelijkheidsparadox. Toptrainer en succesvol businesscoach.

Aan het einde van de workshop

  • Heb jij veel meer zicht op wat nu écht jouw expertstatus is
  • Weet jij hoe je vanuit je expertstatus moeiteloos zichtbaar bent omdat je los bent van wat anderen van je vinden
  • Weet jij hoe de afhankelijkheidsparadox werkt
  • Heb jij je persoonlijke leerdoelen geformuleerd
  • Weet jij wat er nodig is om je volgende stap te zetten
  • Weet jij hoe jij een JA krijgt van je lead

Ben jij bereid verder te investeren in je persoonlijke groei als ondernemer dan help ik je graag. De workshop ‘Pak de lead!’ gaat je leven veranderen omdat het je een heel nieuw perspectief geeft op wie jij bent als ondernemer.

De workshop ‘Pak de lead!’ is GRATIS. Om de onkosten van zaalhuur en koffie/thee te dekken, vraag ik een kleine vergoeding. Klik HIER voor alle informatie over de workshop.

Deze workshops zijn populair en snel volgeboekt. Om jou, als deelnemer, de aandacht te kunnen geven die je nodig hebt, heb ik maar plek voor 8 personen. Ben je er klaar voor dit avontuur aan te gaan?