FAQ

Is de locatie van de WORKSHOP ‘Pak de Lead!’ gemakkelijk te bereiken?

Ja. De Seats2Meet locatie van Meet & Discover ligt in het Centrum van Amersfoort. Op 10 minuten lopen van NS-Station Amersfoort Centraal. Je kunt de locatie ook goed met de bus, auto en fiets bereiken. Houd wel rekening met betaald parkeren in de twee dichtbijgelegen parkeerplaatsen.

Moet ik apart voor de lunch en de koffie betalen?

De koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Omdat het een middagprogramma betreft, wordt er geen lunch verzorgd. Wel is het mogelijk om op tijd op de locatie aan te komen en om 12:30 uur voor een klein bedrag mee te lunchen. Meld je daarvoor wel vooraf aan bij de Meet & Discover.

Duurt de workshop de hele dag?
Nee. De workshop duurt van 13.30 tot 16:30 uur
Als ik op de dag van de workshop niet kan, krijg ik dan mijn geld terug?

Nee. De onkostenvergoeding die ik vraag zijn een bijdrage in de kosten voor zaalhuur, koffie en thee. Ik maak ook kosten die ik niet kan annuleren. Als je jouw plaats in de workshop reserveert dan reken ik op jouw deelname. Het is dus niet mogelijk om je geld terug te krijgen als je je afmeldt.

Als ik deze workshop heb gevolgd, ben ik dan verplicht een vervolgtraining te doen?

Nee. De workshop is een afgerond geheel. Wel zal ik je een aanbod doen om volgende stappen te zetten. Maar dat is omdat ik geloof dat jij je expertstatus steeds verder kunt uitbreiden. Je beslist er uiteraard zelf over of je er een vervolg aan geeft.

Waarom ben jij nou degene die mij kan helpen?
Dat is een goede vraag die ik urenlang kan beantwoorden. Het antwoord vind je gemakkelijk door mijn e-book te downloaden of door deze website goed te lezen. Op de Over Mij pagina staat meer over mij.
Mijn vraag staat hier niet bij. Hoe kan ik toch antwoord krijgen?
Natuurlijk wil ik dat je antwoord krijgt op al je vragen. Stuur me een mail op joycet@deonafhankelijkondernemer.nl of bel me op 06 43 897 132. Ik antwoord in het algemeen snel.

Wat anderen van je vinden gaat je niets aan

10 stappenplan voor (startende) ondernemers die zichtbaar willen worden

Ja, stuur mij direct het e-book

Je expertstatus 100% helder!

met dit 10 stappenplan