Over mij

Inspirerend schrijver en spreker over de afhankelijkheidsparadox. Toptrainer en succesvol businesscoach. Gelicenseerd Avatar® Master

Ik geloof dat jij, als ambitieuze ondernemer meer klanten dan je ooit voor mogelijk hield, kunt hebben, als je helemaal los bent van wat anderen van je vinden. En dat kom je vanzelf als je jouw expertstatus 100% helder hebt. Je wordt moeiteloos zichtbaar omdat je gaat ondernemen vanuit die sweetspot waar jouw passie, talenten en persoonlijke eigenschappen samenkomen. Waar je onweerstaanbaar en unstoppable bent.

Mijn naam is Joycet Reinders. Ik ben jarenlang manager in de gezondheidszorg geweest. In 2012 nam ik afscheid van mijn laatste vaste baan. Ik wilde ondernemer worden en richtte mijn bedrijf Centrum voor Relatieverslaving op. Mijn interesse in afhankelijkheidsdynamiek in relaties komt voort uit het feit dat ik zelf heb ervaren dat ik weliswaar een hoogopgeleide, succesvolle vrouw en alleenstaande moeder van drie kinderen ben, maar dat ik in mijn privérelaties toch onderuit ging. Ik maakte een vechtscheiding door en zag, in de thuiszorgteams waaraan ik leiding gaf, medewerkers zakelijke en privé onderuit gaan.

Naarmate ik meer zicht kreeg op hoe afhankelijkheidsdynamiek in bestaande relaties werkt, ontdekte ik hoe deze ook speelt in relaties die nog tot stand moeten komen, zoals tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, tussen ondernemer en klant. Ik richtte mijn tweede bedrijf De Onafhankelijke Ondernemer op en legde mijn inzichten vast in de afhankelijkheidsparadox.

De afhankelijkheidsparadox is gebaseerd op het projectiemechanisme en laat je zien hoe jij in je leven precies creëert wat je beoogt te voorkomen doordat je acties doet, die je beter niet kunt doen. Of doordat je acties niet doet, die je juist wel zou moeten doen. Loskomen uit de afhankelijkheidsparadox is een eenvoudige en effectieve methode waarmee jij jouw projecties op de wereld om je heen, ontmaskert en terugneemt. Het is een avontuur dat je snel inzicht geeft in waarom je ondernemerschap werkt of niet werkt.

Ik gun jou een bedrijf waarmee jij met gemak betalende klanten krijgt. Jouw kennis en expertise zijn te waardevol om niet door te geven. Het is mijn ambitie jou te helpen jouw expertstatus 100% helder te hebben zodat je moeiteloos zichtbaar word omdat je los bent van wat anderen van je vinden. Wat het je oplevert is onbetaalbaar: liefde, vrijheid, geluk én onafhankelijkheid.

Als jij nu eindelijk wel eens JA wilt horen van je klant. Download dan direct mijn gratis e-book ‘Wat anderen van je vinden,  gaat je niets aan’ door je naam en mailadres in te vullen. Je ontvangt het e-book dan direct in je mailbox.

Natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd contact met me op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Vul hiervoor het contactformulier in of bel me op 06 43 897 132. Ik hoop je gauw te ontmoeten!

Wat anderen van je vinden gaat je niets aan

10 stappenplan voor (startende) ondernemers die zichtbaar willen worden

Ja, stuur mij direct het e-book

Je expertstatus 100% helder!

met dit 10 stappenplan